Централата на Lidl International се покая за изтритите кръстове от църквите

...
Централата на Lidl International се покая за изтритите кръстове от църквите
Коментари Харесай

Lidl се покая за кръстовете: Извиняваме се за обидата, ще променим опаковките

Централата на Lidl International се разкая за изтритите кръстове от църквите в Санторини, които предизвикаха остри реакции и закани за протест на магазините от веригата в доста европейски страни.

От компанията показват " надълбоко опрощение " и дават обещание в къс период да трансформират дизайна на опаковките от продуктовата линия Eridanous.  Нямаме желание да показваме каквито и да било идеологически или политически гледни точки посредством нашите артикули или опаковките им, декларират от Lidl International.

Ето и цялата позиция на комерсиалната верига:

Lidl International показва дълбокото си опрощение за обидата, породена от графичните изображения на продуктова линия Eridanous. Бихме желали да потвърдим, че ще променим дизайна на опаковките във допустимо най-кратък период. По никакъв метод не сме имали желание – и в никакъв случай няма да имаме такова в бъдеще – да показваме каквито и да било идеологически или политически гледни точки посредством нашите артикули или опаковките им.

Ние продаваме продуктите с марка Eridanous в магазините Lidl в цяла Европа от няколко години и през този интервал опаковките претърпяха поредност от разнообразни графични разработки. Отстраняването на направената неточност в сегашния вид на дизайна на опаковките е наш безапелационен приоритет, с който ще се заемем неотложно.

Още един път сервира най-искрените си извинения за случилото се.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР